U bevindt zich hier: Startpagina » Spotlight » Lorette Ooms

Lorette Ooms

2e CD is uit!

KLIK HIER [85 KB] VOOR INFO OVER MIJN 2E CD

Lorette Ooms

Mijn naam is Lorette Ooms, 45 jaar oud, woonachtig in Vlaardingen. Muziek en zingen speelden vroeger thuis al een belangrijke rol. Al op de middelbare school werd ik er op gewezen dat ik wel een aardig geluid kan voortbrengen. Echter, door studie, andere interesses en werk kwam het er nooit van daar verder iets mee te doen.
Op een druilerige middag in oktober 2007 besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en ben ik op zoek gegaan naar een zangpedagoog. Al snel kwam ik terecht bij Charles Vermeer. Na de stemtest meteen maar besloten les te nemen en dat doe ik nu dus al acht jaar met nog altijd groeiend plezier.
Tegenwoordig neemt zingen een behoorlijk prominente plaats in mijn bestaan in. Aan de zangtechniek wordt nog wekelijks geschaafd. Niet alleen tijdens de individuele lessen, maar ook bij popkoor WE12SING. Progressie is, gelukkig, merkbaar.
Eerst schoorvoetend, maar nu met steeds meer vertrouwen, ben ik teksten gaan schrijven. Daartoe uitgedaagd door Charles, die bij alle teksten steeds weer een passende melodie componeert. Er ontstaan op die manier met enige regelmaat nummers die heel dicht bij mij staan, maar die, zoals uit reacties blijkt, ook anderen raken.
In nauwe samenwerking met Gertjan Essenstam is inmiddels “mijn” eerste cd klaar.
Op 2 september 2011 presenteerde ik mijn cd “Blooming Late” in theater Schuurkerk (Schuurhof 142, Maassluis). Alle nummers van de CD zijn door mijzelf van tekst voorzien en getoonzet door Charles Vermeer. Te verkrijgen via loretteooms@zonnet.nl
Het geheel is een mooie afsluiting van mijn eerste veertig jaar. Dan kan ik later, tegen de tijd dat ik de rollator gerechtigde leeftijd heb bereikt, die cd nog eens afdraaien en terugdenken aan wat me “toen” bezighield.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en sneller te laten werken. Meer info