U bevindt zich hier: Startpagina » Docenten » Soraya Oosterbaan

Soraya Oosterbaan

Soraya Oosterbaan

Soraya Oosterbaan
Soraya Oosterbaan

Soraya zet zich samen met Wendy in voor alle Social Media.
Zij coördineren tevens het workshopcentrum bij het CVZI.
Zij zijn actief in de muziek bezig met hun eigen band ‘Remedy’ en staan 3 dagen per week voor de klas. Hierdoor ontstaat er een mooie verbinding tussen de behoefte van een school en de muzieklessen en trainingen die het CVZI biedt. Op vrijdag zijn Wendy en Soraya per mail of telefonisch bereikbaar voor eventuele vragen over de workshops die wij geven.

Soraya is 26 jaar en heeft na de Havo voor Muziek en dans een jaar de musicalacademie gedaan in Amsterdam. In 2010 is zij gestart met de PABO. Tijdens deze studie heeft zij Wendy ontmoet. Vanaf dat moment zongen zij elke pauze en gaven zij optredens binnen de school of op opendagen. Later vormde zij een close harmony trio met nog een vriendin erbij en hebben op verschillende podia gestaan.

Uiteindelijk zijn Wendy en Soraya sinds een jaar een officieel duo genaamd Remedy. Ze zijn actief op social media, treden op en zijn bezig met het schrijven van eigen Nederlandstalige muziek. Soraya staat naast de werkzaamheden bij het CVZI voor de klas in groep 3/4 op een Montessori school in Rotterdam.

Soraya heeft ervaring in het lesgeven van zang workshops aan kinderen op de basisschool en BSO.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en sneller te laten werken. Meer info