U bevindt zich hier: Startpagina » Docenten » Wendy v.d.Torre

Wendy v.d.Torre

Wendy van der Torre

Wendy van der Torre
Wendy van der Torre

Wendy zet zich samen met Soraya in voor alle Social Media.
Zij coördineren tevens het workshopcentrum bij het CVZI.
Zij zijn actief in de muziek bezig met hun eigen band ‘Remedy’ en staan 3 dagen per week voor de klas. Hierdoor ontstaat er een mooie verbinding tussen de behoefte van een school en de muzieklessen en trainingen die het CVZI biedt. Op vrijdag zijn Wendy en Soraya per mail of telefonisch bereikbaar voor eventuele vragen over de workshops die wij geven.

Wendy van der Torre is 24 jaar en heeft na de middelbare school een jaar de HALO sportacademie in Den Haag gedaan. Door een blessure heeft zij dit niet afgerond en is zij in 2010 gestart met de PABO. Tijdens deze studie heeft zij Soraya ontmoet. Vanaf dat moment zongen zij elke pauze en gaven zij optredens binnen de school of op open dagen. Later vormden zij een close harmony trio met nog een vriendin erbij en hebben zij op verschillende podia gestaan.

Uiteindelijk zijn Wendy en Soraya sinds een jaar een officieel duo genaamd Remedy. Ze zijn actief op social media, treden op en zijn bezig met het schrijven van eigen Nederlandstalige muziek. Wendy staat naast de werkzaamheden bij het Zanginstituut voor de klas groep 3/4 op een dalton school in Rotterdam.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en sneller te laten werken. Meer info